Site Loader

Időpont: augusztus 2-től ( hétfő ) – augusztus 6-ig ( péntek )

Helyszín : Tiszafüred 

Utazás : a Keleti pályaudvarról, közvetlen járattal a Tisza-tó Expresszel

Szállás: Kékesi-kúria ( Tiszafüred ) 

Elhelyezés : 18, illetve 16 férőhelyes körletekben ( lányok-fiúk külön )

Résztvevők : a Sylvester János Gimnázium tanulói ( illetve az iskolai jelentkezők létszámától függően megfelelő korú testvérek, rokonok, barátok )

Napi háromszori étkezés ( reggeli, ebéd, vacsora ) 

Kísérő tanárok:     GombkötőTamás ( 30/382-6545 ), Körözsi Barnabás testnevelők 

Részvételi díj: 45.000 Ft / fő , testvér kedvezmény 2000 Ft. 

A program:  vízitúrák, sportos szabadtéri és partmenti programok ( különböző labdajátékok, úszóverseny, közösségépítő társasjátékok, ismerkedés a Tisza-tó élővilágával, nyári táborozáshoz szükséges készségek fejlesztése  pld. szalonnasütés, tábortűz ), a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum meglátogatása hajókirándulással.  

Szükséges felszerelés az évszaknak megfelelő ruházaton kívül: maszk, napolaj, szúnyog-, ill. kullancsriasztó, nyári strandpapucs, vagy szandál, baseball sapka, kulacs, zseblámpa. 

A részvétel egyéb feltételei: 1. szülői igazolás arról, hogy a táborozó egészséges és nem szenved semmilyen fertőző betegségben ( nyomtatvány letöltése )

2. Információ arról, hogy milyen étel-, gyógyszer-, vagy egyéb allergiával rendelkezik a résztvevő, ezzel kapcsolatosan milyen teendői vannak a kísérőtanároknak. 

Jelentkezés: 10.000 Ft előleg június 4-ig történő befizetésével a szervezőknél, illetve Bognár Barnabásné Nóra tanárnőnél. A táborozás árának teljes összegét a legutolsó tanítási napig ( június 15. ) kell kiegészíteni!         

M i n d e n    é r d e k l ő d ő t    s z e r e t e t t e l    várunk !

Post Author: sylvester