Site Loader
Főoldal

IDEIGLENES FELVÉTELI JEGYZÉK

A középfokú felvételi eljárásra jelentkezők ideiglenes felvételi jegyzékét ezen a felületen tesszük közzé tagozatkódok alapján 2021. március 22-ig.  A tanulók az oktatási azonosító szám vagy jelige alapján lesznek feltüntetve.

0001- Hat évfolyamos gimnáziumi képzésre jelentkezők felvételi jegyzéke: letöltés  Egy osztályt indítunk.

0002- Négy évfolyamos emelt nyelvi óraszámú gimnáziumi képzésre jelentkezők felvételi jegyzéke: letöltés Egy osztályt indítunk.

A technikumi képzésen szintén egy osztályt indítunk.

0003- Öt évfolyamos technikumi képzés egészségügyi ágazatára jelentkezők felvételi jegyzéke: letöltés

0004- Öt évfolyamos technikumi képzés szociális ágazatára jelentkezők felvételi jegyzéke: letöltés

A jelentkezések módosítását 2021. március 23-24-én, a módosító tanulói adatlap kitöltésével tehetik meg.

A módosító időszakban az alábbi módosítások végezhetők el:

– az eredetileg megküldött tanulói adatlapon megadott sorrend módosítása, illetve az eredeti tanulói adatlapon szereplő középfokú iskolában, az érintett középfokú iskolával történt előzetes egyeztetés alapján, új tanulmányi terület megjelölése.

Új iskolát (és annak tanulmányi területét) nem lehet a módosító tanulói adatlapon feltüntetni! Intézményt és tanulmányi területet nem lehet a módosító időszakban törölni!

A módosító tanulói adatlapot a tanulói adatlappal megegyező módon kell előállítani, azaz:

  • az egyéni jelentkezők (6 évfolyamos képzés) a KIFIR felvételi lap kitöltő rendszer egyéni jelentkezők számára készített felületén, önállóan állíthatják elő.
  •  
  • azon jelentkezők számára, akiknek eredeti tanulói adatlapját is az általános iskola állította elő a módosító tanulói adatlapot is az általános iskola állítja elő a KIFIR rendszerből.

  A módosító tanulói adatlapokat március 25-ig kell postára adni a jelentkezőnek (egyéni jelentkezés esetén), illetve az általános iskolának az  Oktatási Hivatal címér