IDEIGLENES FELVÉTELI JEGYZÉK

A középfokú felvételi eljárásra jelentkezők ideiglenes felvételi jegyzékét ezen a felületen tesszük közzé tagozatkódok alapján 2023. március 17-ig.  A felvételizők az oktatási azonosító szám vagy jelige alapján lesznek feltüntetve a listákban.

0001– Hat évfolyamos gimnáziumi képzésre jelentkezők felvételi jegyzéke: letöltés Egy osztályt indítunk. A tervezett osztálylétszám: 26 fő.

0002– Négy évfolyamos emelt nyelvi óraszámú gimnáziumi képzésre jelentkezők felvételi jegyzéke: letöltés  Egy osztályt indítunk. Tervezett osztálylétszám: 26 fő.

A technikumi képzésen szintén egy osztályt indítunk. A tervezett osztálylétszám: 24 fő.

0003– Öt évfolyamos technikumi képzés egészségügyi ágazatára jelentkezők felvételi jegyzéke: letöltés

0004– Öt évfolyamos technikumi képzés szociális ágazatára jelentkezők felvételi jegyzéke: letöltés

A jelentkezések módosításának lehetősége 2023. március 21-22-én, a módosító tanulói adatlap kitöltésével tehetik meg.

A módosító időszakban az alábbi módosítások végezhetők el:

– az eredetileg megküldött tanulói adatlapon megadott sorrend módosítása, illetve az eredeti tanulói adatlapon szereplő középfokú iskolában, az érintett középfokú iskolával történt előzetes egyeztetés alapján, új tanulmányi terület megjelölése.

Új iskolát (és annak tanulmányi területét) nem lehet a módosító tanulói adatlapon feltüntetni! Intézményt és tanulmányi területet nem lehet a módosító időszakban törölni!

A módosító tanulói adatlapot a tanulói adatlappal megegyező módon kell előállítani, azaz:

  • azon jelentkezők számára, akiknek eredeti tanulói adatlapját is az általános iskola állította elő a módosító tanulói adatlapot is az általános iskola állítja elő a KIFIR rendszerből.