Tisztelt Szülők!

Örömmel értesítjük, hogy a regisztrációt meghosszabbítottuk, így a szülőknek/törvényes képviselőknek december 15-én éjfélig van lehetőségük benyújtani az igényüket a KRÉTA Rendszerben. 

 

 

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy az RRF-1.2.1-2021-2021-00001 azonosítószámú „Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára” című projekt keretében eredményes közbeszerzési eljárást folytatott le a Klebelsberg Központ és a Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt., melynek köszönhetően 140 ezer darab notebook kiosztása valósulhat meg ebben az évben.

Idén újra van regisztrációs lehetőség 2023. november 30-ig  a 9. évfolyamos diákok szülei/törvényes képviselői számára az RRF-1.2.1 projekt keretében kiosztásra kerülő, oktatási célú, személyes használatú notebookok igénylésére.

Ez a Sylvesterben a 9.a és 9.d osztályos tanulók esetében érvényes. A szakképzésben tanulókat ez a projekt nem támogatja.

Intézményünkbe ezek a gépek 2024. tavaszán kerülnek majd kiszállításra.

Tanulóknak szóló ÁSZF : Tanuló_ÁSZF_1_számú_módosítás_egységes_szerkezetben20230927

Regisztrálni a KRÉTA Rendszeren keresztül tudnak. 

A szülők a regisztrációs folyamatot a menüsorban található „Eszköz ügyintézés”  vagy  „Tárgyi eszküz ügyintézés” gombra és az „Általános Szerződési Feltétel elfogadása” funkcióra kattintva indíthatják el, az adatainak megadásával, valamint az „Általános Szerződési Feltételek” és az„Adatkezelési Tájékoztató” elfogadásával. További információkat az alábbi oldalon olvashat: leírás

Kérjük, hogy minél előbb töltsék ki és küldjék be igénylésüket!

A gépek megérkezése után ismét értesíteni fogjuk Önöket az átvételi időpontról.

Köszönjük!